ÚJ Sencor SPR 5520SS Lassan főző készülék

Cikkszám: SPR_5520SS
Sencor SPR 5520SS Lassan főző készülék
Sencor SPR 5520SS Lassan főző készülék
Sencor SPR 5520SS Lassan főző készülék
Sencor SPR 5520SS Lassan főző készülék
Sencor SPR 5520SS Lassan főző készülék
Sencor SPR 5520SS Lassan főző készülék
ÚJ Sencor SPR 5520SS Lassan főző készülék
Cikkszám: SPR_5520SS
Raktáron  1 db
33 999 Ft
A Sencor SPR 5520SS egy elektromos lassú főző készülék. A lassú főzés egy modern főzési technológia, amely megőrzi az alapanyagok ízét és illatát, és akár bármilyen zsiradék hozzáadása nélkül készítheted el kedvenc ételeid, legyen az édes desszert vagy főétel. Ezzel a multifunkciós készülékkel süthetsz akár olajban, párolhatsz vagy gőzben készítheted el az ételeket. A melegen tartó funkciónak köszönhetően a főzés egyszerűbb és kényelmesebb lesz, mint valaha.

5,5 literes kapacitású főzőedény
A nagy űrtartalommal rendelkező edény ideális akár 6 személyre történő ételkészítésre. Kiváló minőségű tapadásmentes alumínium réteggel van ellátva, így minden irányba tökéletesen vezeti a hőt, akár süt vagy főz. Az edény jól kidolgozott formája lehetővé teszi az összetevők egyenletes hőkezelését. Élvezd a könnyű főzést! Csak össze kell vágni a hozzávalókat, beletenni az edénybe, kiválasztani a módot, a többit pedig intézi a készülék. Mire Te haza érkezel addigra készen áll az étel felszolgálásra.

Határtalan lehetőségek
A lassú főzésnek köszönhetően a legcsodálatosabb húslevest 12 órán át, egy ízletes szószt 8 órán át készíti a készülék, és ez csak néhány példa a sok közül. A klasszikus főzést, sütést vagy a párolást testre is szabhatod. Nem szabad megfeledkezni a gőzben történő főzésről sem. A megbízható edényt a Sencor egy Melegen tartási funkcióval is felszerelt, amivel akár 12 órán keresztül is melegen tartja az ételt.

5 előre beállított főzési funkció:

Nagyon lassú főzés
Lassú főzés
Fehér rizs
Párolás
Sautírozás
7 ok a lassan főző edény használatához
Egyszerűség: tegyél minden alapanyagot az edénybe és hagyd a főzést a készülékre.
Víz- és energia-megtakarítás: az alumínium edény szerkezetének köszönhetően egyenletesebb a hőátadás és a hőátvitel, mint a hagyományos kerámia edények esetében, ami energia-megtakarítást is eredményez.
Időmegtakarítás: az alapanyagok edénybe helyezése után a készüléket magára hagyhatod, az mindent elvégez helyetted.
Ízesebb és vitaminnal teli ételek: az alacsony hőmérsékleten történő lassú főzés megőrzi az alapanyagok illatát és ízét, valamint a beltartalmi értékeket.
Szaftos hús: a lassú főzés közben a lé a húsban marad.
Kemény húsok puhára főzése: a kemény húsfajták a lassú főzéssel teljesen puhára főzhetők.
Főzés zsiradékok nélkül: az alacsonyabb hőmérsékleten történő főzéshez nem kell zsír vagy olaj, az ételek még ízletesebbek lesznek.
Tartozékok: rizspatula, mérőpohár