A Sencor SPR 5520SS egy elektromos lassú főző készülék. A lassú főzés egy modern főzési technológia, amely megőrzi az alapanyagok ízét és illatát, és akár bármilyen zsiradék hozzáadása nélkül készítheted el kedvenc ételeid, legyen az édes desszert vagy főétel. Ezzel a multifunkciós készülékkel süthetsz akár olajban, párolhatsz vagy gőzben készítheted el az ételeket. A melegen tartó funkciónak köszönhetően a főzés egyszerűbb és kényelmesebb lesz, mint valaha.
5,5 literes kapacitású főzőedény
A nagy űrtartalommal rendelkező edény ideális akár 6 személyre történő ételkészítésre. Kiváló minőségű tapadásmentes alumínium réteggel van ellátva, így minden irányba tökéletesen vezeti a hőt, akár süt vagy főz. Az edény jól kidolgozott formája lehetővé teszi az összetevők egyenletes hőkezelését. Élvezd a könnyű főzést! Csak össze kell vágni a hozzávalókat, beletenni az edénybe, kiválasztani a módot, a többit pedig intézi a készülék. Mire Te haza érkezel addigra készen áll az étel felszolgálásra.
Határtalan lehetőségek
A lassú főzésnek köszönhetően a legcsodálatosabb húslevest 12 órán át, egy ízletes szószt 8 órán át készíti a készülék, és ez csak néhány példa a sok közül. A klasszikus főzést, sütést vagy a párolást testre is szabhatod. Nem szabad megfeledkezni a gőzben történő főzésről sem. A megbízható edényt a Sencor egy Melegen tartási funkcióval is felszerelt, amivel akár 12 órán keresztül is melegen tartja az ételt.
5 előre beállított főzési funkció:
Nagyon lassú főzés
Lassú főzés
Fehér rizs
Párolás
Sautírozás
7 ok a lassan főző edény használatához
Egyszerűség: tegyél minden alapanyagot az edénybe és hagyd a főzést a készülékre.
Víz- és energia-megtakarítás: az alumínium edény szerkezetének köszönhetően egyenletesebb a hőátadás és a hőátvitel, mint a hagyományos kerámia edények esetében, ami energia-megtakarítást is eredményez.
Időmegtakarítás: az alapanyagok edénybe helyezése után a készüléket magára hagyhatod, az mindent elvégez helyetted.
Ízesebb és vitaminnal teli ételek: az alacsony hőmérsékleten történő lassú főzés megőrzi az alapanyagok illatát és ízét, valamint a beltartalmi értékeket.
Szaftos hús: a lassú főzés közben a lé a húsban marad.
Kemény húsok puhára főzése: a kemény húsfajták a lassú főzéssel teljesen puhára főzhetők.
Főzés zsiradékok nélkül: az alacsonyabb hőmérsékleten történő főzéshez nem kell zsír vagy olaj, az ételek még ízletesebbek lesznek.
Tartozékok: rizspatula, mérőpohár